Perjantaina vieteltiin mukavassa seurassa LPKY:n pikkujouluja. Kiitos kivasta illasta kaikille :)

Lauantaina muhun iski mahatauti (juu nimenomaa mahatauti, ei krapula ;)). Ago oli kauhean huolissaan mun olosta, työnsi nenää naamaan kiinni pahan olon yllättäessä jne.

Tänään mun vointi oli jo parempi, joten siivoiltiin yhdessä. Ago toi mulle farkuista sukkiin vaatteita, jotka sitten laitoin pyykkikoriin. Orjatyöksi ei voida sanoa, kun palkkaa sai, mutta lapsityövoimaa. ;) Tästä innostuneena se alkoikin sitten raahaamaan mulle kaiken mitä löysi, puhelimesta ripsentaivuttimeen. Siinä vaiheessa, kun tarrasi jättinallen tassusta sanoin että nyt kiitos riittää. :)

Illalla lähdettiin vielä tokotreeneihin. Paikallamakuuta pitää nyt treenata näköjään ihan helppona, heti jos menen piiloon alkaa itkeminen. Ei sitten mennä niihin tammikuun kisoihin, kun tuota ei saada äänettömäksi siihen mennessä. Sitten otettiin liikkeestä seisomista ja maahan menoa, ihan ok:t kumpikin. Niitten jälkeen tehtiin idaria, tosin ilman neliötä, käveltiin vaan suoraan. Ago oli ihan pihalla, ei istunut ekalla, ei myöskään mennyt maahan. Muutenkin haisteli normaalia enemmän. Luoksetulo otettin pitkästä aikaa pysäytyksellä. Juu kyllähän se pysähtyi, mutta ei se kyllä lentänyttä lelua tajunnut. :D Sitten tehtiin liikkeestä seisomista, istumista ja maahan menoa, kontaktikävelyn tapaan. Ihan hyvin menivät nekin. :)

Nuo olivatkin viimeiset seuran treenit tältä vuodelta, nyt pitää sitten sitkutella yksinään. :D