LPKY:n nuorisojaoksen BH-kurssi kutistui päivän mittaiseksi vähäisen osanottaja määrän vuoksi. Taas vaihteeksi painettiin menemään satalasissa, meikäläinen kun tuppaa aina olemaan myöhässä.. ;) Ihme kyllä kerettiin ajoissa paikalle. Paikalla oli vain 2 nuorta koirakkoa, minä&Ago ja Emmi&Dica. Nuoria paikkaamassa oli kuitenkin Taija&Cora-amstaffi sekä nuorisojaoksen vetäjä Sari&Iita-käppänä..

Ensin meille kerrottiin teoriassa BH-kokeesta, sen kulusta, ilmoittautumisesta jne. Tämän jälkeen kouluttajat näyttivät omilla koirillaan BH-kokeen kulkua. Sitten olikin meidän vuoro näyttää osaamistamme.. Ago vähän pöllöili, kontakti ei aina pysynyt ja energiaa oli kuin pienessä kylässä, mutta mitä pienistä. Mun mielestä tärkeämpää on kuitenkin se motivaatio tekemiseen, joka kyllä löytyy! Kaikki koirakot tekivät jotain, oman tasonsa mukaisesti.

Sitten siirryttiinkin Lavolan Siwan luokse harjoittelemaan kaupunkiosuutta. Siwalta löytyikin myös muita BH-treenaajia. Taas ensin näytettiin kuinka homma toimii jonka jälkeen kokeiltiin omilla koirilla. Jälleen Ago töhötti menemään, mutta onneksi rauhoittui sitten hieman. Jättäessäni koiran kaupan eteen, ei tuo höppänä edes tajunnut mitään. ;)

Kaikkien tehtyä kaupunkiosuus (jälleen oman tason mukaan), lähdettiinkin kotiin. Tai oikeastaan me mentiin vielä ensin Tapikselle. Siellä oli treenaamassa PK-porukkaa, mm. Heidi Gala-podhalanskinsa kanssa. Mulle myös ilmoitettiin (huom, siis ilmoitettiin, ei kysytty ;D), että heinäkuussa pitäisi lähteä Mikkeliin esittämään dalmatiankoira pentuluokkaan. Saa nähdä mitä siitäkin tulee, jos reissu toteutuu... ;)

!!!Huom. Kuvia lisätty möllitokosta!!!