Aamulla oli kyllä taas pohdinta, että pitäisiköhän sitä muka oikeasti lähteä, mun maha oli ihan sekaisin, minkä vuoksi vointi ei ollut kovin kummoinen. 5 tunnin yöunetkaan eivät mitään herkkua olleet. Tuli sitä kuitenkin lähdettyä, lääkettä napaan vaan. Matkalla vielä eksyttiinkin, joten ongelmia oli jo siinä vaiheessa ihan tarpeeksi. Lisäksi mulla oli kyytii vain Imatralle, ei takaisin Lappeenrantaan. No ei se mitään, iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn...!

Paikalla olikin jonkun verran tuttuja, kuten Ida ja Pinja koirineen ja Pinjan perhe. Mätsäri oli KaaSun (Kaakkois-Suomen Snautserit ja Pinserit) järjestämä, joten paikalta löytyi myös Hakulisten poppoo, joilta sain junnuihin lainaksi Uno espanjanvesikoiran.

Junnuja ennen oli Lapsi&Koira kisa, jossa Pinjan pikkuveli Mika kilpaili Kenkku kelpien kanssa. Heillä menikin todella hienosti ja sijoitus oli 1. todella monesta kilpailijasta! Tässä meidän tulevaisuuden lupaus! Onnea Mika! :) Lapsi&Koira kisan jälkeen alkoivatkin junnut. Junnuissa kilpaili 13 koirakkoa. Uno oli hieman levoton jo aluksi, todella lämmin sää väsytti sekä koiraa, että handleria. Meillä meni ihan mukavasti yksittäisarvostelu, jossa tuomari pyysi juoksuttamaan kolmion. Siinä vaiheessa kun tuomari alkoi valita jatkoon pääsijöitä, heitti Uno "hanskat tiskiin". Uno istui, piippasi ja pyöri, eikä suostunut seisomaan ollenkaan, varsinkaan jos yritin asetella. Eihän siinä muu auttanut kuin antaa koiran seisoa mahdollisimman vapaasti, yritin parhaani mukaan hihnalla ohjailla Unon hyvään asentoon ja pitää toisella kädellä päätä ylhäällä ja toisella vähän kyljestä, jottei koira istuisi. Ja hymyilläkin vielä piti, toivottavasti se todellakin muistutti hymyä, eikä kuumuudesta tuskaisaa irvistystä. ;) Olin aivan varma, että sijoitukset menivät tällä kertaa muille, joten jatkoon pääsy oli iloinen yllätys. Kaiken lisäksi Unokin alkoi taas skarpata, eikä ollut enää niin vastahakoinen. Lopulta suorituksemme oli 4. sijan arvoinen! Täytyy olla todella tyytyväinen, suoritus ei todellakaan ollut parhaimmasta päästä. ;) 3. tuli Ida Wanda englanninsetterin kanssa ja toiseksi ylsi tällä kertaa Pinja Sanninsa kanssa. Voiton vei Aino cockeri Sulon kanssa! Hienoa Aino, sun ja Sulon esiintymistä on todellakin ilo katsella!!! :) Onnea myös Pinjalle ja Idalle, kyllä me vietiin taas 4 voitto lappeenrantaan! ;)

Esitin Unon myös isoissa punaisissa. Uno esiintyi nätisti ja sijoitus olikin 3.! :) Myös Pinjan & Leenan koirille tuli menestystä, jopa niin paljon, etten edes muista kaikkia sijoituksia! Kenkku kelpie taisi yltää BIS2.! Onnea Leenalle&Pinjalle koirien menestyksestä! Onneksi pääsin myös Pinjan vanhempien kyydillä takaisin Lappeenrantaan. Ahdastahan autossa oli, kun henkilöitä ja koiria oli useampi, palkintoja sitäkin enemmän. Kiitokset siis taas kaikille seuraa pitäneille, Hakulisille Unon lainaamisesta ja Pinjan vanhemmille kyydistä kotiin.

Kuviakin saattaa tulla myöhemmin! ;)