Tänäänkin tokoiltiin, tällä kertaa oman porukan kanssa jäähallin parkkiksella. Ago oli taas oikein loistavalla tuulella, milloinkohan sillä on viimeeksi ollut huono päivä? Siitä on aikaa, tai sitten aika vaan kultaa muistot. :p

Paikallamakuu meni hyvin, vähän vilkuili, mutta pääosin makasi nätisti. Olin näkösuojassa ja kävin pari kertaa palkkaamassa, kun makasi hyvin. Toisessa paikallamakuussa pysyi nätisti, vaikka Pinja kutsuikin Jillaa.

Seuraamisessa aluksi haahuili, mun on ihan oikeasti herätettävä se aina ennen seuraamisia. Pitää vaan itse muistaa! Loppujen lopuksi seurasi oikein mallikkaasti, kulmat ja kaikki.

Jäävät muuten ok, mutta seisoessa ei malta millään olla liikkumatta kun menen taakse. Nyt hoen vaan paikkapaikkapaikka ja kävelen ympärillä. Toivottavasti saataisiin kuntoon.

Noudossa varasti. Varastamiseen suhteen otettava tiukka linja, jos varastaa, ei saa hakea kapulaa, käyn itse hakemassa ja heitän uudestaan. 3 kerralla Ago sitten tajusi, että oikeasti kannattaa odottaa.

Hyppy. Ago istui hypyn taakse! Jippii, se on tajunnut sen! Tehtiin 2 toistoa, molemmilla istui heti käskyn saatua! Tämä siis tällä kertaa kunnossa.

Ja sitten se luoksetulo. Ensin tehtiin niitä peruutteluja, että käskyn jälkeen heitin palkan. Tämä tosiaan auttoi! Kun käskin oikein napakasti luoksetulossa paikka, niin johan pysähtyi. Tämäkin siis tällä kertaa toimiva liike.

Eli nyt ainut ongelma on se liikkeestä seisominen. Sitä voi onneksi helposti treenata kotonakin. :) Toivoa vielä on!