Eilen lähdimme Agon kanssa Juvakankadun kentälle mätsäriin. Ilmoitin itseni junnuihin ja Agon isoihin (ei olisi pitänyt.. :D). Junnukoiraksi sain perunkarvatonkoira Troijan (Wanhan Wuoren Auringon Jumala). Troija oli aivan ihana, vaikkakin kehässä veti kuin hullu. Kehää ennen ja kehän jälkeen liikkui kauniisti, mutta kehässä ei sitten millään... ;) Tästä tuomarimme Niina Papunenkin huomautti. Tuomari vaihdatti myös koiria 4 parhaan kesken. Kaikki saivat kokeilla jokaista koiraa, eikä kukaan saanut Troijaa liikkumaan sen paremmin.. Tällä kertaa sijoituksemme olikin 3., kommentteina, että sain vaihtokoirat (cockerspanieli, bichon frisé ja sileäkarvainen noutaja) esiintymään hyvin, mutta oman juoksuttaminen oli ongelma. Kappas vain. ;) Erityisen hyvin sain kuulemma cockerin esitettyä. Joskus olisi ihan kiva sellaisellakin kisata, mutta ehkä tyydyn näihin nykyisiin rotuihin. ;) Onnea muille sijoittuneille!!

1759716.jpg

1759712.jpg

1759713.jpg

Agon kehästä me jo myöhästyimmekin, mikä näkyi esiintymisessä. Koskaan Ago ei ole mennyt niin huonosti, kuin mitä se silloin meni! Ei pysynyt hetkeäkään paikallaan, ei liikkunut kunnolla, oli aivan järkyttävän kamala. Ei ihmekään kun tuloksemme jäi vain punaiseen nauhaan. ;) Noh aina ei voi voittaa, Ago onkin enemmän tokokoira, kuin "näyttelypuudeli". ;)

 

Ja asiasta kukkapuskaan. Päätin jättää Kuopion reissun väliin ja jäädä ihan Lappeenrantaan. :) Ihan kiva olla joskus viikonloppu täälläkin... Ja toiseenkin kukkapuskaan, uusimmasta Koirammesta tarkkaavaisimmat ovat jo ehkä huomanneetkin, että sekä musta että Idasta on kuvat junnupalstalla. :D Myös Tarosta on maininta, tosin ei nimellä, mutta ei se oo niin justiinsa. ;)