Aurinkoa ja hellettä oli riittämiin tämän viikonlopun näyttelyreissulla. Perjantaina ajoimme Saloon, jossa yövyimme kivassa tilavassa mökissä ja lauantaina aamulla suuntasimme Raisioon. Raisiossa olikin hieno päivä, kaikille mukana olleille koirille saatiin erinomaiset ja paras narttu sijoitukset! (Lulu PN4, Cora PN3, Iita PN3, Raisa PN2 va-sert) Esitin Lulun (snautseri p&s), Iitan (kääpiösnautseri p&s), Raisan (kääpiösnautseri p&s), sekä Lulun siskon tytön ROP-kehässä. Ruska olikin hienosti ROP. :) Onnea!

Sunnuntaina Porin auringon alla ei ollut aivan yhtä hyvä päivä, Cora oli EH1, Lulu EH4, Raisa EH2, mutta Iita repäisi! Jo erinomainen ole hieno juttu. Suu taisi loksahtaa auki, kun tuomari osoitti Iitan myös luokkansa ykköseksi! Paras narttu kehässä Iita ylsi jopa toiseen sijaan, saaden vara sertin ja cacibin! Voittanut oli junnuluokan narttu, joten cacib oli siis Iitan! Upea juttu! Onnea Sarille!

Ilmeisesti pääsen myös myöhemmin esittämään käppänöitä, kun menestystäkin tuli! Kiitos Sarille, Taijalle ja koirille mukavasta viikonlopusta! :)

1784102.jpg

1784107.jpg