Lähdettiin eilen Agon kanssa tihkusateesta huolimatta treeneihin. Agoahan sade ei haittaa, mutta ohjaaja on varsinainen hienohelma.

Treenamassa oli meidän porukassa 4 koirakkoa ja pari muuta erillistä porukkaa. Aloitettiin seuraamisella, 2 koirakkoa kerrallaan. Treenattiin lähinnä käännöksiä, joitten treeni olisikin näköjään tarpeen. Itse mongertelin, eikä Agokaan oikein loistanut taidoillaan. Käännöksiä ja lyhyitä hyvä kontaktisia seuraamisia siis treenattava!

Molemmat jäävät liikkeet menivät ihan ok.

Mukana oli myös hyppy, minkä Ago suoritti täysin ongelmitta, hyppäsi ensimmäisellä käskyllä ilman käsimerkkiä, vaikkei hyppyä ole treenattu.

Jäähallin parkkiksella oli siis muitakin treenaamassa, PK-porukat ottivat ampumista 6mm (?) starttipistoolilla. Ago ei ole hirveästi ampumista kuullut, joten reagoi siihen. Ei mennyt paniikkiin, mutta häntä tippui alas ja korvat pysyivät luimussa lopun treeniajan. Pystyi kuitenkin työskentelemään ihan normaalisti, ei ollut mitenkään pakokauhuinen.

Luoksetulo oli ihan ok myöskin, vauhtia vaan saisi olla lisää. Ago ei kyllä ole muutenkaan mikään erityisen nopea liikkeiltään. Tehtiin siis aivan "aloittelijan" luoksetulo, Agon tullessa luokse, juoksin karkuun. Kyllähän se laukkasi perässä, mutta ei se vauhti mikään päätä huimaava ollut. ;)

Paikkamakuu tehtiin taas neliössä. Ago pysyi eikä edes piippaillut. Hieman vilkuili ympärilleen. Kävin palkkaamassa muutaman kerran, jotta palkitsisin siitä, että katsoo mua, eikä vilkuilisi. :)