Tänään käytiin treenailemassa Tapiksella. Ago toimi juuri niinkuin oletinkin.

Eli paikallamakuu makasi kyllä paikallaan, mut vilkuili. Kun olin selin, makasi vielä nätimmin. Hienoa, kun ajatellaan BH-koetta (johon on vain 2 viikkoa! IIK).

Hyppy, juu hyppäähän se, muttei istu. :D Siis muuta ongelmaa ei ole, Ago ei vain tajua miksi pitäisi istua, kun ennenkään ei ole pitänyt.

Kaukot jes, upeeta! Paremmin ei ole mennyt ikinä! Nopeat vaihdot, häntä heilui koko ajan. Matkaa joku 5-6 metriä ehkä? Hienoa, että edes tämä toimii!

Idari ekaa kertaa ikinä otettiin idaria. Seuraamiset vähän haahuilua, mut pitää leikittää ensin, jotta muistaa mitä oltiinkaan tekemässä. Seisomisessa ensin istui (woot? :o), mutta toisella kerralla seisoi. Tosin vähän pyörähteli kun katsoi missä menin. Koitin ennakoida ja sanoa paikka ennenkuin liikkui, onnistuikin ihan hyvin. Istuminen meni upeasti, kun ajatellaan, ettei sitä olla oikeasti treenattu. Toivo elää, että opitaan se sinne BH-kokeeseen. Makaaminen meni hyvin, meni maahan heti. Paniikki meinasi vaan Agolle iskeä, kun katosin hetkeksi näkyvistä. :p Idarin jälkeen seuruutin vielä pätkän, jotta tulisi oikein onnistunut seuraaminen. Ja tulihan se. ;)

Luoksetulo voi keepele sitä. Ei pysähdy, niin ei pysähdy. Arvasin, ettei pysähdy treeneissä, on liian kivaa. No, ehkä me otetaan se 5 luoksetulosta. Vähän masentavaa kyllä, kun ennen tullut pelkkää 10. :D

Agolla oli kyllä taas motivaatio kohdallaan. Se oikeasti rakastaa työskentelyä. ;)