Tänään käytiin taas tokoilemassa Tapiksella. Jälleen onnistuneet treenit, toivottavasti niitä onnistumisia tulisi kisoissakin. :D Mukana oli vain 4 koiraa, joten treeneihin ei mennyt puolta tuntia kauempaa.

Treenit aloitettiin paikkamakuulla. Kerran kävin palkkaamassa ja kerran kävin korjaamassa lonkka-asennolta. En mennyt piiloon ja tehtiin tällainen helppo harjoitus.

Seuraavaksi otettiin ruutua, 3 kertaa lähetys alustalle jossa oli nami. Kahdella ekalla kerralla mentiin yhdessä viemään nami, ja kolmannella vein sen yksinäni sinne. Lähetys matka oli ihan ruudun reunalta (ruutu 3x3m). Oon ajatellut että opetan ruudun kosketusalustan kautta ja pienempänä. Pitäisi vaan käydä ostamassa ruudun merkit ja opettaa Agolle kosketusalusta. Tämä ensi viikon tavoitteeksi.

Sitten tehtiin liikkeestä seisomisia. Kaksi ihan hyvää suoritusta, ei tassuttanut perään. :)

Odotellessa tein kaukokäskyjä, tosi hienoja vaihtoja ja häntä ei kyllä hyytynyt millään, hyvä että on kivaa!

Hypyt menivät myös hyvin, intoa on enemmän kuin kärsivällisyyttä, varasti jo kun sanoin "valmis". Parin toiston jälkeen malttoi odottaa, mutta olikin sitten epävarma, eikä heti hypännyt. Saatiin kuitenkin 2 nappisuoritusta, joista toisesta jälleen vapautin hypyn takaa.

Lisäksi otin vähän seuraamisia, joissa oli paljon kulmia, menivät hyvin. :) Ja lopuksi leikittiin pallolla. Tavoite olisi saada Ago motivoituneeksi palloon niin paljon, että sitä voisi käyttää kentällä treenatessa palkkana. :)