Tänäkin sunnuntaina suuntasimme Tapiksen kentälle (vaikka olisikin pitänyt mennä kirkkoon...). Treenit aloitettiin paikallamakuulla, menin näkösuojaan. Paikallaan oli kyllä pysynyt tarkemmin en sitten tiedä, mitä oli hölmöillyt vai oliko mitään. Lonkalle oli ainakin vaihtanut.

Luoksepäästävyys, noh, meni tasomme mukaisesti. Ainakin Ago tykkää ihmisistä. :D

Seuraaminen. Oli paljon käännöksiä ja muutenkin tosi vaihtelevaa. Tykkäsin tosi paljon, Ago seurasi paremmin kuin aikoihin! Itse mongertelin kulmissa ja yhden täyskäännöksen tein väärinpäin, hups. Mutta koiraan olen super tyytyväinen!

Luoksetulo. Ensin läpijuoksuna, oli vauhdikas ja tuli nätisti sivulle. Ainut vaan, että kaartaa tosi paljon, mikä pitää karsia pois. Toinen oli pysäytyksellä... Kutsuin, pysäytin, Ago pysähtyi, heitin pallon, vapautin ja Ago seisoi edelleen paikallaan. Hetki keski raukalla että tajusi pallon lentäneen. Noh, ensiviikolla lähtee tukka, luulisi helpottavan hieman. Tähänkin siis enemmän kuin tyytyväinen!

Paikkaolo uudestaan, parin askeleen päässä. Tehtiin kyykkyyn käymisiä, hyppimisiä, ampiaisten huitomisia ym häiriötä, Ago kesti todella hyvin! Katsoi vähän kummeksuen, mutta pysyi.

Ja viimeisenä hyppy. Istui molemmilla kerroilla ekasta käskystä, vapautin heittämällä pallon taakse. Toinen istuminen vähän hidas, mutta pääasia, että istui.

Otettiin vielä pari kosketusalustaa, hyvin on tajunnut homman idean, sekä leikittiin pallolla. Parhaimmat treenit pitkästä aikaa. Kotiin tultua 10 minuutin levon jälkeen alkoi Ago taas tuoda leluja mulle, minkähän jälkeen se oikeasti väsyisi? Veräjäljen jälkeen se oli väsynyt ainankin. Toivottavasti päästäisiin tekemään sellainen vielä ennen lumia. :)