...kuin viime vuonna. ;)

Aamulla lähdimme aikaisin ajelemaan Kouvolaan Niinan ja koirien kanssa (Ago, Lucy, Touho). Päivä oli ikävän sateinen ja kylmä, mutta menestyksekäs! Ja eikös se olekin tärkeämpi asia! ;) Ensimmäisenä kehässä Tomi-dalmis, jonka esitin. Tällä kertaa esiintyminen meni jo paremmin kuin viimeeksi, tuloksena tiukalta tuomarilta EH3. Onnea Johanna! Seuraavana oli Touho, joka saikin erinomaisen ja voitti luokkansa, ollen lopulta PU3! Myös Lucy sai erinomaisen, ollen luokassaan 3. :) Onnea Niina!

Lagottoja oli ilmoitettu siis 6, joista 2 uroksia ja loput 4 narttuja. Ago sai erinomaisen ja luonnollisesti voitti luokkansa, jossa oli ainoana. Paras uros kisassa vastassamme oli Sampo (Foogel Orvieto), joka jäi tällä kertaa kakkoseksi, Agon ollessa Paras Uros ja saaden toisen sertinsä!!! ROP kilpailussa jäimme toiseksi, kun narttu Foogel Noce Moscata hurmasi tuomarin! ;) Ago oli siis ERI1, PU1, SERT, VSP. :) Todella hienosti!

Arvostelu:

Rakenne lähes neliömäinen. Hyvät kallon ja kuonon linjat. Oikea hampaisto. Hyvät kulmaukset. Riittävän hyvä ylälinja. Liikkuu hyvin.