Käytiin sitten mölleilemässä tapavainolan kentällä. Alokasluokkaan oli ilmottautunut 4 koirakkoa meidän lisäksi. Tuomarina toimi Satu Tolonen.

Luoksepäästävyys, 10, Ago hyökkäsi suoraan pusuttelemaan. Virallisissa oltaisiin saatu kyllä jotain aivan muuta kuin 10, mutta käyhän se näinkin... ;)

Paikallaan makaaminen, 10, Piippaisi, vilkuili, vaihtoi asentoa ja oli aivan ylilevoton. Mun olisi tehnyt mieli vähän pärähtää, mutta minkäs teet, kun ei vaan voi. Johtuikohan levottomuus kakkahädästä? Yritin kakattaa koiran jo ennen suoritusta, mutta tuo mitään tehnyt. Vasta yksittäisliikkeiden arvostelua odotellessa suostui tekemään..

Seuraaminen kytkettynä, 10, nättiä seuraamista, ohjaaja vaan töpeksi vasempaan käännöksen jälkeen, kävely oli kyllä jotain muuta kuin suoraa. ;)

Seuraaminen vapaana, 10, nyt ei edes ohjaaja pilannut suoritusta...

Liikkeestä maahan meno, 10, luulin Agon jääneen seisomaan, mutta nopeasti oli kuulemma mennyt!

Luoksetulo, 10, nopea ja iloinen,  aivan loistava. :)

Seisominen, 10, liikutti kuulemma toista etutassua?

Estehyppy 10, hyppäsi aavistuksen varoen, mutta ihan kivasti.

Kokonaisvaikutus, 10, no mitäs siihen sitten sanomaan.. :D Ago näytti taas ADHD puolensa erittäin vahvasti, joskus voisi ehkä ottaa vähän rauhallisemminkin? ;)

Eli yhteensä 1 tulos, 200pistettä ja 1. sija! Eli ihan kivasti meni taas..! Arvostelu oli kyllä ylilöysä, mutta möllikisathan nuo olivatkin. :)

Onnea Idalle&Wilmalle jotka voittivat mölliluokan! Mölleissä 2. olivat Leena ja Retta-kelpie ja 3. ylsivät Pinja ja Iitu-sheltti! Onnea onnea! Onnea myös Marikalle ja kelpie Nemolle jotka olivat 2. hihnamölleissä! :) Hieno ilta taas!

perusasento

1541785.jpg

seuraamista

1541800.jpg

1541816.jpg

Liikkeestä maahanmeno

1541818.jpg

Ja sokerina pohjalla, hieman epäselvä kuva palkkauksesta. Mutta ehkäpä siitä näkee, että kivaa on!

1541825.jpg

Kuvat on ottanut Silja Schemeikka ja lisää kuvia voi ihastella täältä.