Joo-o. Tämän päivän kisat olivat täys katastrofi. Paljon kyllä opin ja aivan turha syyttää koiraa moisesta pohjanoteerauksesta, ohjaaja oli kyllä ainakin tänään täysi syypää kaikkeen. :D Oma jännittämiseni ja pitkä aika, jonka Ago joutui odottelemaan autossa, koituivat kohtaloksi. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni siinä mielessä, että jaksoin hymyillä loppuun asti, vaikka harmittikin (ja paljon). Ja uskoisin, että Agolle jäi silti hyvä mieli kisoista, otettiin kisapaikalla suorituksen jälkeen vielä pari helppoa ja onnistunutta liikettä. Sitten siirrytään pisteisiin, tällaista liirumlaarumia varmaan kukaan jaksa lukea. :D

Paikalla makaaminen 7, nousi vasta toisella käskyllä (taas?! :o) ja oli kuulemma vinkunut.

Seuraaminen taluttimetta 8½. Missä se aina iloinen lagotto, joka seuraa kuin unelma? Seurasi kyllä oikealla paikalla, mutta kontaktia ei kyllä pitänyt. Lisäksi yksi perusasento taisi jäädä suorittamatta.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9. Ei mitään muistikuvaa liikkeestä. Meni varmaan hitaasti maahan, tai jotain?

Luoksetulo 6. Vauhdikas ja iloinen, pysähtyi käskystä, mutta kävi makaamaan. Oli melkein odotettavaa. :D

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5. Tästäkään liikkeestä ei mitään muistikuvaa.

Noutaminen 0. Heitin kapulan liian kauas, Ago ei löytänyt sitä ja siksi tuli nolla. Ai että miten harmitti, kun mokasin noin pahasti.

Kaukokäskyt 0. Taas itse mokailin. Toinen istuminen jäi kokonaan suorittamatta ja ensimmäiseenkin tarvittiin 2 käskyä.

Estehyppy 7. Tarvitsi 2 käskyä istumiseen. Hölmö minä, olisi pitänyt rauhassa odottaa ja antaa istu käsky. Ja takaisin hypynkin mokasin sanomalla "hyppy", kun piti sanoa "tänne". Tyhmä, tyhmä, tyhmä ohjaaja. :D

Kokonaisvaikutus 7½, mun oman jännittämisen ja mokailun takia.

Pisteitä yhteensä siis vaivaiset 114,5 ja III-tulos. Noh, pohjalta ei pääse kuin ylöspäin. ;) Opin paljon itsestäni ja Agosta, joten ihan turha reissu ei ollut. LPKY:n joukkueetkin pitivät perää, onneksi sentään Pinja ja Sanni saivat viimeisen alokasluokan I:n ja Sannista tuli siis TK1! Onneksi olkoon! :)

Pitääkin nyt miettiä jätetäänkö seuraavat kisat ensi kevääseen. Treenattaisiin liikkeet rauhassa varmoiksi ja toimiviksi, jotta ei tarvitsisi enää tehdä tuollaista sähellyssuoritusta.