Vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja lähdettyä Agon kanssa seuran treeneihin. Paikalla oli päivän vesisateesta huolimatta jonkun verran porukkaa. Meidän ryhmämme otti ensin seuraamisia, mitkä menivät ihan hyvin, jossei mun omia töppäilyjä lasketa.. ;) Seuraavaksi vuorossa oli hyppy, ensin 2 vapaata lämmittelyä ja sitten alokasluokan suoritus. Ei mitään ongelmaa. Meidän pitäisi ruveta harjoittelemaan avoimen hyppyä, sinne kun suunnataan elokuussa (jos suunnataan). ;) Hypyn jälkeen otettiin paikalla oloja, mikä olikin hyvä. Agolla kun on ollut taas vähän ongelmia niissä. Otettiin paljon erilaisia, mm. niin, että kaksi koiraa seurasi ympärillä, yhden ollessa paikalla makuussa. Ago pysyi nätisti, mitä nyt vilkuili vähän ympärilleen. Myös EVL:n paikalla makuuta otettiin, Agolla ei ollut mitään ongelmaa. Luoksetulo tehtiin viereisen koiran ollessa paikalla makuussa. Tämä oli Agolle vähän hankala, pysyi, mutta "nyki", oli koko ajan lähdössä luokse. ;)

Treenien jälkeen kokeilin Kotkan junnukoiraani, amstaffi Coraa (Unigo Tamara El Ninjo). Ei muuten ollut mikään ihan helppo esitettävä. Toivotaan, että Kotkassa tulisi onnistunut suoritus. ;)

Ja sitten... Meitä pyydettiin Agon kanssa tokon piirinmestaruuskisoihin edustamaan LPKY:tä! Nyt sitten jännittämään, saadaanko 2 joukkuetta ja saanko opetettua Agolle avoimen luokan liikkeet. Jänskättää!