Eilen olin Lahden KV-näyttelyssä junior handlerissa kk villakoira Julien (Canmoy´s Leading Lady), 8kk, kanssa. Julie esiintyi todella nätisti, mutta jälleen kerran esittäjä mokasi T:n kanssa, joten ei päästy edes jatkoon. Tätä täytyy harjoitella. Onneksi kotiin tuomisena oli silti VSP, SERT ja CACIB, jotka Gala-podhalanski (Elegantka At Whesteam's Catonium ) voitti hienosti. Onnea Heidille ja Galalle! :) Valtavat onnittelut myös Pinjalle, joka oli Dame (Black Gary La Grande Dame) collien kanssa 4. junnuissa! :) Kiitokset Annille luottamuksesta antaa Julie lainaan, Pinjalle seurasta näyttelypaikalla ja Heidille, Paulalle, Hantsulle ja Ellalle kyydistä ja matkaseurasta! :)

 

Tänään päivällä treenattiin vähän Pinjan ja Sanni-sheltin kanssa. Otettiin vain nouto ja pienet seuraamiset. Molemmat menivät hyvin. Lopuksi riehuttiin patukan kanssa. Kierrettiin vielä Pinjan kanssa lenkki. Kiitos mukavasta seurasta. :)

Illalla mentiin seuran tokotreeneihin. Treenit olivat taas melkein puoli tuntia myöhässä ja odoteltiin yhdessä Pinjan kanssa.

Aluksi oli  lyhyt paikallamakuu, jonka Ago teki hyvin, vähän vilkuili vieressä olevaa Moonaa, muttei noussut tai pöllöillyt muuta. Seuraamisen Ago teki huonosti, ei oikein keskittynyt ja jopa pissahätä yllätti keskenkaiken.. Liikkeestä maahanmeno meni hyvin, samoiten liikkestä seisominen. Ago tosin puisteli päätään juuri kun käskin pysähtymään.. Kaukokäskyt menivät hyvin, vaikka me ei olla niitä treenattu vielä ollenkaan. Luoksetulo oli hidas, pitää treenata nopeutta taas.

 

Tiistaina sitten eläinlääkärille kontrollikäyntiin korvien takia. :)