Ensiksi kiitämme Agon kanssa kaikkia ihania ohjaajia ja leiriläisiä. Teidän takia selvittiin! Vaikka sää ja monet muutkin asiat menivät kaikkea muuta kuin hyvin, teidän kanssanne oli mukavaa! :) Ja erityisterkut iki-ihanalle Ronja partacollielle!

Tarkkaa selostusta en jaksa ruveta kirjoittelemaan. Olimme Agon kanssa TeräsPerä kisassa jaetulla 2. sijalla Inkan ja ihanan Rommi aussien kanssa. Kisan voittivat Veera ja Veeti, onnea valtavasti! :)) Teräsperässä leiriläiset kilpailivat kaikissa 4 treenatussa lajissa, tokossa, agilityssa, tempuissa ja junnuissa. Tokon voitimme Agon kanssa 66p, toiseksi sijoittuneella ollessa 60p. Agilityssa olimme 7. 33p (voittajalla 43p). Tempuista saimme täydet 9 pistettä ja junior handler meni meillä heikoiten, emme päässeet 9 parhaan joukkoon. Silti kokonaistuloksemme oli 34p ja siis sijoitus oli 2. Eikä mikään ihan huono sijoitus, kun koirakoita oli n. 90. ;)

Champions of Champion tyyppisesti järjestetyssä kilpailussa Ago pääsi 16 parhaan joukkoon ja tippui siinä vaiheessa, kun vastassa oli koko kisan voittanut todella komea kerrynterrieri Hugo.

Leirin olympialaiset voitti meidän ryhmä, Dogholistics. Kiitos Veera, Fanny, Saara, Maija, Jaanika, Karkki ja muut. :) Ja tietenkin Katri, jonka tossun alla olin... ;)

Siinä kai lyhyesti leiri. :)) Tässä vielä kuvasaastetta. Kuvia vain Agosta, loput kuvat löytyvät Picasan albumista. :)

1746129.jpg

Ago seisoo etujalat tosi rumasti alla. Mutta mitkä takakulmaukset. ;))

1746148.jpg

Palkintojen kanssa.

Enempää en ainakaan toistaiseksi viitsi laittaa, kun vuodatus pienentää kuvat todelle rumasti.