Alan vahvasti epäillä, ettei ton koiran päässä ihan tervettä ajatuksen juoksua ole.. Odotettiin bussia ja Ago alkoi turhautua. Seurauksena ohikulkijoille muriseminen. Ago, joka rakastaa kaikkia.

Treenit itsessään meni hyvin, paikallaoloon olin etenkin tyytyväinen, kävin palkkaamassa vain kerran sen aikana kun Eija ja Mocca treenasivat BH seuraamista. Harmittaa vaan, kun paikkaolon lopussa tuli turhan iso häiriö, juopunut (?) mies kysyi saako mennä koiran luo. Mä kuulin, että voiko hän ohittaa koiran. Ja totesin, että juu kyllä voit. No eihän tuo kaikkien kaveri kestänyt, että joku tuli rapsuttelemaan, vaan nousi.. Seuraaminen meni hyvin, meillä ongelmana vain pieni edistäminen. Pitää alkaa palkata taakse. Ago alkaa keskittyä enemmän treenaamiseen, eikä niinkään häiriöön. Meillä on siis toivoa vielä. ;)

Huomenna varmaankin Elimäelle, siellä vois treenata, jospa sais Hannan ja Nitankin mukaan..

Tämän vuoden puolella ois vielä tarkoitus mennä agikisoihin, BH-kokeeseen ja tokokokeeseen. Ja kai sitä tulee parissa näyttelyssä pyörähdetyä, ainankin itse, Agosta en tiedä. Pitäisi metsästää ne puuttuvat 2 sertiä.