Ago oli BH-kokeessa numerolla 8, eli toiseksi viimeisessä parissa. Parinamme oli rauhallinen labbisnarttu Hulda. Aikaisempia koirakoita katsoessa totesin, että ihme jossei päästä läpi. Ihmettä ei tapahtunut, eli läpihän se meni. :) Kymmenestä koirasta 1 hylättiin, aika tottelevaista porukkaa siis. :)

Ago suoritti ensin paikalla makuun. On pitkä aika seisoa selin koiraan ja toivoa parasta, kun oma pari suorittaa liikkeitä. Mitään ongelmaa ei kuitenkaan ollut, Ago pysyi nätisti. Kuitenkin jälleen tarvitsi toisen käskyn istumiseen. Paikallamakuusta täytyy siis tästä lähtien nostaa istumaan, eikä vapauttaa suoraan maasta. Seuraamiset olivat vaihtelevia, joskus meni hyvin, joskus ei. Henkilöryhmä oli yhtä haahuilua. :D Liikkestä istumiseen oon tyytyväinen, annoin pienen vartaloavun ja Ago todellakin istui. :) Liikkestä maahanmenossa jäi seisomaan, mikähän mielenhäiriö sekin oli. :D Luoksetultiin vauhdikkaasti ja suoraan sivulle. :D Mutta hyväksytty oli, joka tapauksessa.

Kaupunkiosuudella ei ollut mitään ongelmaa, vaikka tuomari yrittikin pelotella. :D Väitti, että Ago oli muka yrittänyt puraista ohikulkenutta häiriökoiraa, mutta enhän mä moista uskonut. Ei meidän pikku fifi mitään kilttejä collienarttuja pure. ;)

Saimme siis tittelin BH, Ago onkin nyt BH TK1 Punatassun Divino Agostini. Toivottavasti tuosta vielä kasvaisi, ainakin FIN MVA:n ja TK2:n osalta. ;)

Onnea myös muille läpipäässeille!